SÖNDAGSMYS MED FILM

Nu är det så här att jag märkte att jag har uppdaterat sämst idag. Ska bli ändrig på det! Ser i alla fall på en jättemysig film så vi har lånat, ska åter gå till den nu igen. ni får ha en mysig söndag kväll så hörs vi i morgon

FILM TIPS


Beck- Levande begravd

Handling- En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit   m ö r d a d e   p å   s a m m a   p l å g s a m m a   s ä t t . Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

Enligt mig-
Är en grymt bra film, jag hade inte alls tänkt tanken att den skulle vara så hemsk som den var. Inte alls i samma skräk skala som dem tidigare filmerna enligt mig.

Betyg- 5/5 helt klart, en riktgit grym film, bra hadling och jag blev förvånad över att den var så spännande. Självklart så tippsar jag om den!


SÖNDAG

Tjena, är allt bra med er? Själv är det toppen, vädret är dock lite sämre. Det är väldigt blåsigt och det ser ut som att det ska börja regna när som helst. Tror att det blir en mysig hemma dag, det är skola snart igen så det är lika bra att ta vara på "ledigheten" innan en till skolvecka börjar! Alla läxor, prov och inlämningar har inte satt igång igen men det kommer väl, så det kommer nog bli bra med uppdateringar under veckan ändå.

Ska nog ta och göra mig en kopp varmt och gott te och sätta på en mysig film, det låter som en toppen idée en söndag som denna. Ska göra en lista till er senare om filmer. För er som känner er sugen på att mysa ner er, själva eller med ett par vänner/ killen. Kanske har ni också lite små ruggigt väder? ♥


BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

Nu har jag fixat allt i stora drag. Det kommer bli förändringar, tex. så kommer jag inte ha den header som är uppe just nu. Det är bara en tillfällig för att det ska se hyffsat ut. Det kommer säkert bli några mer förändringar också.

Sitter i soffan och har bäddat in mig med flufftäcke och en stor ben & jerry glass, mumms! Tv:n är självklart på, kollar faktiskt på bröllopfotografen på tv4. En film som jag sätt tidigare som jag faktiskt inte tycker är så jättebra. Men den duger för att jag ska titta på den, haha.

Nu har den börjat igen efter pausen, dax att stänga ner. Hör kanske av mig i nästa paus med några tips! Något specielt ni undrar över? Kanske gäller hur jag sminkar mig? Vad jag använder mig av för kamera? Ja, vad vet jag. Fråga på bara, så ska jag försöka svara!

NU ÄR DET VANILJ TE SOM GÄLLER

Nu har jag kommit en bra bit frammåt med kodningen, men det finns dock väldigt mycket kvar att fixa. Ska ta tag i headerna strax. Men först gäller det att göra lite vanilj te, det är så gott! ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

INLÄGG KOMMMER ♥

INLÄGG KOMMER ♥

NY START

Nu är det så här att jag har bloggat flera gånger och använt mig av massor av bloggar, och det har alltdrig blivit något längre skrivande på någon utav dessa. Så nu tänkte jag försöka igen. Startar upp en ny blogg, som jag hade tänkt att färdigdesigna nu ikväll och fixa allt. Vet dock inte om jag hinner göra allt för jag känner att flödet av energi och fantasi inte ligger på topp. Ska göra mitt bästa så får vi se hur långt jag kommer.

Dax att sätta igång med desamma eller vad säger ni? (: ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0