VAD SÄGER, TILLBAKA KANSKE?

Var ett tag sedan sist. Har haft massa annat för mig plus att jag har inte riktigt haft det där " wow, nu ska jag springa till datorn och uppdatera ". Men idag fick jag en kick av att jag ville blogga- Vi får helt enkelt se hur det går, det är bara så skönt att få skriva av sig lite. Inte för att jag hade tänkt att riktigt blogga om min vardag utan mer om saker jag känner för, tex. olika tipps, idéer och tankar. Ni kommer säkert att märka vad det är som dyker upp och självklart får ni har önskemål!

SER PÅ IDOL 2010

WHOOW, idol har satt igång. Just nu är det paus men shiit vad bra det är! Ska fortsätta se på de nu, shing shing

IDOL 2010

Det är ju inte vilka tisdag som helst idag! Det är ju faktiskt säsongstart för IDOL 2010! WOHOW! Det är så bra, ni anatar inte hur länge jag har väntat på att det skulle bli premiär, men nu. Nu är det ett par timmar innan det första programmet startar. För er som är lika " idol tokiga " som mig, koma ihåg att sätta på tv4 ikväll! :D

God morgon förresten, nu är det dax att ta tag i lite matte

NATTINLÄGG

Dax att sova, det blev dåligt med uppdateringen idag. Ska försöka göra något åt saken i morgon! Nu är det i alla dall läggdaz tillsammans med one tree hill på tv:n

NÅGRA ÖNSKNINGAR?

Nu har jag klarat av ännu en jobbig skolad! Eller ja, i o försig så slutade jag för ganska länge sedan. Men kännde inte för att uppdatera förens nu. Så kan det vara.. . ..

Funderar på att byta header, tycker inte alls om den som är uppe nu, blää på den! Men har ingen aning om hur jag ska göra, har ni några önskningar eller förslag?
Kanske vill ni att jag ska tippsa om något specielt inom photohop eller kodning. Det är bara att slänga in en komentar så får vi se om jag kan göra något för er.

Nu är det mat som gäller för mig, är super hungrig. Magen har kurrar ett tag.

LÄGG DAX, TROLIGEN SKOLA I MORGON

Nu ska jag gå och lägga mig och se de sista minuterna av miss marple i sängen. Hör av mig mig i morgon, sov gott och ha en fortsatt trevlig söndag :')

REDO IGEN

6 dagar sedan den sista, därför det inte har kommit några uppdateringar är därför att jag har haft så mycket annat att göra. Sånt som kan hända ibland. Men nu är jag på banan igen!

Det är söndag och jag sitter och äter en macka, haha. Nä men seriöst, dagen har varit ganska.. Ja, vad ska vi kallare? Skön, lite plugg och mycket snytningar. Jag har en besvärlig näsa som har gjort mig sjuk. Gårdagen låg jag hela dagen men på kvällen drog jag ut med tjejerna och åt och hade mysigt. Lite smått om vad som hänt under helgen.

Pratade precis med en kompis som har problem med spanskan, hade tänkt hjälpa henne, någon av er som har koll på detta? Ärsjälv inte så säkert, men ska göra ett försök. Det är så att det är två ord som ska in i varje mening.

1. es esta maleta

2. hora es el desayun


Snällt om ni kunde hjälpa henne ( oss ), självklart så länkar jag till spanska kungen! ;D

RSS 2.0